Колеги драснете едно запитване на spasov@rzpoligraph.com Това е печатница в Разград в която работех преди няколко години. Може пък да кажат някаква хубава цена. Бих отишъл на място да запитам ,но в момента не съм в България. Ако не се намери къде да се напечата календара до празниците ,ще мога да проверя на място.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Календар на клуба??
Collapse
X
-
Колеги, офертата от моите познати в Бургас още важи:
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщениеКолеги, сега говорих с едни мои познати в една рекламна агенция и ми казаха цена от 15 лв. на брой, за 100 броя.
На мен специално ми се вижда малко скъпичко.
Значи параметрите са:
13 листов календар
Размер 40 х 32 - на лендскейп
13 листа 170 гр + един подложен дебел отзад без печат за да стои по-твърд календара- не знам как му казвате
Цветност 4+0
Захващане със метална спирала по дългата страна
Тираж - 100 бр.
нека чуем и другите оферти, ако има.
Говорете и в другите градове за цените и пишете тук. Ако се наложи обработка на някой от снимките - може да си разпределим задачите. Виждам че някой от колегите са пуснали много професионални, добре обработени снимки, но са малко. Готов съм да поема част от обработката. Ако искате пишете.
EDIT: Предполагам, че за повече от 100 броя ще има и допълнителна отстъпка.Last edited by b_angelov; d.m.y г., 09:53.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщениеМисля,че няма да е лошо да се включат колите и на потребители извън София...
За да нарастнат продажбите все пак156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Б.. му мамата ... никакво съдействие, а само претенции.
Засрамете се !
Не вярвам никой да няма връзка с печатна или рекламна агенция, за да удари едно рамо ...
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеБ.. му мамата ... никакво съдействие, а само претенции.
Засрамете се !
Не вярвам никой да няма връзка с печатна или рекламна агенция, за да удари едно рамо ...
Ако друг няма да се обади - аз имам точно такава агенция (имам и връзки със себе си - хахаха). Драсни подробности на лично. Считай печата и прочее за уредени, но преди НГ нищо няма да успеем да направим.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеИ няма фотошоп.Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
Alfa Romeo 90 2.0 '87
sigpic
Comment
-
То е повече от ясно, че преди НГ няма какво да стане ... Да не говорим че май въпроса с финансирането на печата е висящ - нито аз нито колегата можем да вложим по хилядарка на вятъра ...
И така, след всички тия перипетии календара е на 99% готов. Пускам ви линк за едно лееекинко превю. Очаквам мнения и предложения за това как да се организираме за печата.
Единия вариант е да съберем парите от желаещите, и тогава да печатаме - така направих например с тениските за Националната среща на Алфа 155, и проблеми нямаше.
Чакам с нетърпение отзиви и предложения. Ако Управата реши, че календара й харесва, няма да има нищо по-хубаво от това да спонсорира печата
Ето и линкче да дръпнете едно .pdf-че със съдържанието на месец Януари - http://dox.bg/files/dw?a=88c1cf299c
P.S. Забравих да спомена, че между снимката и самия календар планираме да има кратко инфо за показания модел ... А за Юни месец, тъй като тогава е 100-годишнината на марката, ще сложим кратка история. Ми тва е. Пишете.
Comment
-
Евала !
Страшно ми хареса Януари.
ПоздравленияHyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
Колега AlfaUser,
качи някъде целият календар за да може да се разгледа напълно и да се добие ясна представа за насоката, в която се е работило. Все пак казваш, че е на 99% готов.
Направих си труда да изчета цялата тема и моето мнение, е че доста трудно ще е да се направи нещо на нивото на колежката mim, братята румънци, колегите от БМВ форума и т.н. Нито има време, нито има материал (безидейни снимки на 20, 30 или 40 алфи на едно място, направени с телефон или фотоапарат за 100 лв. може и да са "уникални" ако седнем да ги гледаме на по бира, но за обработка, предпечат и дизайн са меко казано несериозни), а и креативност също липсва за съжаление. Единствените читави снимки, които могат да се позлват са на Fear, но колегата е казал какво са му стрували. В това отношение аз съм ЗА по-добре без календар отколкото със зле направен/изглеждащ такъв. Въпреки всичко ако имаш желание мога да ти помогна с оферти от печатници, но както е казал Търтея, 100% ще е след нова година.
Поздрави и адмирации за ентусиазма обаче!
Comment
-
да качете го целия да видим
моля ако е възможно да ми се напише ако трябва на лично колко пари трябват.... може пък да измислим нещо с бай Гиги
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеЕто и линкче да дръпнете едно .pdf-че със съдържанието на месец Януари - http://dox.bg/files/dw?a=88c1cf299c
.. Ако трябва ще си предплатим желаните бройки, само да стане.
Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
sigpic
http://vbox7.com/play:884c5234
http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded
Comment
-
Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщениеКолега AlfaUser,
Направих си труда да изчета цялата тема и моето мнение, е че доста трудно ще е да се направи нещо на нивото на колежката mim
Може и да ми махнете поста, ако сметнете че езика ми е хаплив, но не се сдържах. Аман от претении и давания на акъли по български -20 главоци стоят и гледат и един се бъхти.
В крайна сметка не виждам защо AlfaUser държи толкова много да се хареса на всички, ако е заради материалната обезпеченост на въпросния календар, то има начини това да се уреди и с по малко бройки.
А подхвърляния и подмятания за снимки правени от телефон и разглеждани на маса, са меко казано несериозни и убидни, при положение, че доколкото го познавам AlfaUser, няма нито една такава снимка.Дори и да имаше случайно някоя такава съм убедена на 100 %, че не би си помислил и на сън да я ползва точно за календара.
И за последно позволявам си да дам един съвет на AlfaUser тук във форума, защото иначе не иска да ме чуе-продължавай да си работиш в същия дух, евала на ентусиазма и старанието ти и по-малко се съобразявай с онези, които нямат капацитета да те оценятУспех
И да запазиш един календар и за мене - цената нема значение
Last edited by milenamr; d.m.y г., 09:39.
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеТо е повече от ясно, че преди НГ няма какво да стане ... Да не говорим че май въпроса с финансирането на печата е висящ - нито аз нито колегата можем да вложим по хилядарка на вятъра ...
И така, след всички тия перипетии календара е на 99% готов. Пускам ви линк за едно лееекинко превю. Очаквам мнения и предложения за това как да се организираме за печата.
Единия вариант е да съберем парите от желаещите, и тогава да печатаме - така направих например с тениските за Националната среща на Алфа 155, и проблеми нямаше.
Чакам с нетърпение отзиви и предложения. Ако Управата реши, че календара й харесва, няма да има нищо по-хубаво от това да спонсорира печата
Ето и линкче да дръпнете едно .pdf-че със съдържанието на месец Януари - http://dox.bg/files/dw?a=88c1cf299c
P.S. Забравих да спомена, че между снимката и самия календар планираме да има кратко инфо за показания модел ... А за Юни месец, тъй като тогава е 100-годишнината на марката, ще сложим кратка история. Ми тва е. Пишете.
П.П.
Чия е бялата Alfa 8C Spyder, да си признава бързо!
П.П.П.
Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщениеЕдинствените читави снимки, които могат да се позлват са на Fear, но колегата е казал какво са му стрували.
Поздрави и адмирации за ентусиазма обаче!
Понеже за тази година (респективно, за календара за 2010) е късно да се правят и обработват нови снимки, мога да се наема да говоря с фотографа, правил моите снимки и да се организира фотосесия, да речем през пролетта, за календар за 2011.
Предполагам, може да си издействаме някакви отстъпки за по-голямо количество снимки, пък и съм убеден, че всеки би искал да има поне 1-2 хубави снимки на колата си за спомен. Лично аз съм си отпечатал няколко на А4 и се идеални.
На тази страница, http://stefansolakov.com/automotive.html може да видите и други снимки правени от него, като смятам, че доста добре се справя и едно такова съвместно начинание ще си струва усилията.Last edited by Fear; d.m.y г., 09:17.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
Comment